INGREDIENCIE :

NÁPLŇ:

1/2 hrnčeka strúhaný kokos

3 PL malinový džem

30 g maslo

1/4 hrnčeka práškový cukor

2 PL malinový sirup

1 PL med

POLEVA:

125 g maslo

250 g horká čokoláda

Všetky ingrediencie na náplň zmiešame. Dobre vymiesime na tuhú zmes. Čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli.

Tortovú formu vyložíme potravinovou fóliou. Na dno nalejeme polovicu čokoládovej polevy. Necháme mierne stuhnúť a na ňu navrstvíme kokosovú náplň. Navrch nalejeme zvyšnú polevu a necháme v chladničke stuhnúť minimálne 3 hodiny.

Stuhnutý kokosovník opatrne vyberieme z formy, odstránime fóliu a horúcim nožom pokrájame.

Zdroj:pinterest

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *