Moderné pánske sandále

Pánske sandále majú svojich odporcov i veľkých priaznivcov. Pravda je taká, že kvality a výhody sandálov dokážu oceniť jediné tí muži, ktorí už majú jeden pár v šatníku. A ostatní môžu ľutovať, že namiesto pohodlných sandálov dávajú v lete prednosť teniskám alebo šľapkám. Pre štýlový šatník vám odporúčame do kolekcie topánok doplniť nasledujúce 3 modely, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

Pánske sandále ako stálica na módnom nebi

Pánske sandále sú stálicou na módnom nebi už desaťročia. Nejde len o ich pohodlie alebo priedušnosť, ale tiež o dizajn, ktorý dokáže byť vskutku štýlový. Pánske sandále sú ideálne topánky pre vaše chodidlá počas teplých letných dní. Vďaka otvorenému dizajnu umožňujú nohám dýchať. Sandále sa tiež ľahko obúvajú a vyzúvajú. Niektoré modely sú ikonické a zachovávajú si popularitu a priazeň medzi módnymi dizajnérmi. Ide o modely, ktoré sa vyznačujú nadčasovým dizajnom, vysokou kvalitnou a detailným spracovaním.

Investícia do kvalitných pánskych sandálov sa vždy vyplatí. Súčasným trendom zodpovedajú pánske sandále z internetovej ponuky obchodu CCC: https://ccc.eu/sk/panske/topanky/sandale. Vyberte si sandále online alebo navštívte osobne jednu z kamenných predajní CCC, kde vám skúsené predavačky poradia s výberom vhodného modelu. Nech už preferujete akýkoľvek štýl, sandále vám poskytnú pohodlie, ktoré v lete potrebujete. Preto neváhajte a obohaťte svoj šatník o tieto ikonické kúsky, ktoré sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho letného outfitu.

Pánske sandále typu gladiátor

Gladiátorské sandále sú jedným z najstarších typov topánok, ktorých história siaha až do čias starovekého Ríma. Pre tieto pánske sandále sú typické široké remienky obopínajúce chodidlo za prstami i cez pätu. Sú osvedčeným kúskom obuvi z hľadiska praktickosti i estetiky. Gladiátorský model sandálov sa teší rovnakej popularite u mužov i žien.

Vyberte si model vyrobený z kože, aby ste si boli istí, že vás remienky nebudú nikde tlačiť. Koža je tiež trvácna a vydrží vám niekoľko letných sezón. Navyše sa dobre prispôsobí chodidlu. Kožené pánske sandále nebudete na nohách cítiť. Sandále typu gladiátor sa hodia k rôznym outfitom od ležérnych ľanových nohavíc cez šortky až po elegantnejšie nohavice. Tento model sandálov je ideálny pre mužov, ktorí si potrpia na štýl a zároveň ocenia pohodlie a priedušnosť.

Pánske sandále v športovom dizajne

Pre tých, ktorí milujú outdoorové aktivity a žijú dynamickým životom, sú určené pánske sandále v športovom dizajne. Od gladiátorských sandálov sa líšia širšími remienkami a hlavne vyššou podošvou. Často je ich stielka ergonomická, aby nedochádzalo k únave chodidiel. Športový model sandálov je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu podporu a komfort.

Športové pánske sandále vynosíte pri prechádzkach po meste, po pláži alebo počas ľahšej turistiky v okolí mesta. Zbaliť by ste ich mali aj na dovolenku, ktorú chcete tráviť prehliadkou pamiatok. Dizajn športových pánskych sandálov zohľadňuje potreby mužov obliekajúcich sa športovo a ležérne. Obujte si ich k bavlneným šortkám, joggerom alebo širokým nohaviciam.

Pánske sandále so zatvorenou špičkou

Kožené pánske sandále so zatvorenou špičkou sú voľbou pre mužov, ktorí sa radi obliekajú elegantnejšie a preferujú klasický módny štýl. Sandále so zatvorenou špičkou sú vlastne hybridom sandálov a poltopánok. Z oboch typov obuvi majú tie najlepšie vlastnosti – optimálnu priedušnosť a elegantný vzhľad. Koža je zárukou, že tieto sandále budú na vašich chodidlách vyzerať luxusne.

Pánske sandále so zatvorenou špičkou noste na formálnejšie príležitosti, do práce a na pracovné stretnutia. Ich elegantný vzhľad predurčuje aj zvyšok vášho outfitu. Ideálne sú chinos nohavice, plátenné dlhé nohavice v tmavej farbe alebo ľahké letné obleky. Pánske sandále so zatvorenou špičkou sú skvelou investíciou, ktorá obohatí váš šatník.

Zdroj foto: alones / Adobestock.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *