Inrediencie:
Korpus:
300g maslovej fazule z konzervy – scedenú
2 vajcia (alebo 10 prepeličích)
2 polievkové lyžice kokosového oleja
2 polievkové lyžice medu
1 polievkovú lyžicu kakaa
1 polievkovú lyžicu mletých orechov
štipku soli
Scedenú fazuľu a vajíčka rozmixujte do hladka. Pridajte ostatné suroviny a dobre premixujte. Do formy vyloženej papierom na pečenie vylejte zmes a pečte na 180°C približne 20-25 minút.
Na krém budete potrebovať:
400g zrelého avokáda
200ml šťavy z limetky
1 polievkovú lyžicu nastrúhanej kôry z limetky
190g medu
175ml kokosového tuku (tekutého)
Postup:
Všetky suroviny vložte do mixéra a mixujte do jemného krému.
Dokončenie cheesecaku:
Krém nalejte na vychladený korpus, upravte ho do hladka, formu prikryte tanierikom a nechajte vychladnúť minimálne 8 hodín, najlepšie cez noc.
Zdroj:pinterest