Inrediencie:

Korpus:

300g maslovej fazule z konzervy – scedenú

2 vajcia (alebo 10 prepeličích)

2 polievkové lyžice kokosového oleja

2 polievkové lyžice medu

1 polievkovú lyžicu kakaa

1 polievkovú lyžicu mletých orechov

štipku soli

Scedenú fazuľu a vajíčka rozmixujte do hladka. Pridajte ostatné suroviny a dobre premixujte. Do formy vyloženej papierom na pečenie vylejte zmes a pečte na 180°C približne 20-25 minút.

Na krém budete potrebovať:

400g zrelého avokáda

200ml šťavy z limetky

1 polievkovú lyžicu nastrúhanej kôry z limetky

190g medu

175ml kokosového tuku (tekutého)

Postup:

Všetky suroviny vložte do mixéra a mixujte do jemného krému.

Dokončenie cheesecaku:

Krém nalejte na vychladený korpus, upravte ho do hladka, formu prikryte tanierikom a nechajte vychladnúť minimálne 8 hodín, najlepšie cez noc.

Zdroj:pinterest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *