Špagety carbonara

5. februára 2018

INGREDIENCIE:

ZÁKLADNÉ SUROVINY :

500 g špagety

4 ks vaječný žĺtok

Slovensko má nového milionára, odniesol si rekordnú výhru

Slovensko spoznalo nového milionára, a to všetko vďaka žrebovaniu a spoločnosti Tipos. Informoval o tom hovorca spoločnosti Rastislav Čépe. Podľa Čépeho hráč svoju stávk...

150 ml smotana na šľahanie

150 g prerastená slanina

1 strúčik cesnak

50 g nastrúhaný parmezán

OSTATNÉ SUROVINY :

nasekaná petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

Špagety uvaríme v osolenej vode al dente (na skus).Žĺtky spolu so smotanou dáme do misy a zmiešame spolu so soľou a korením. Slaninu nakrájame na rezance. Cesnak ošúpeme a najemno nakrájame. Nakrájanú slaninu opečieme na oleji do sklovita. Pridáme cesnak, krátko podusíme a pridáme scedené cestoviny. Sporák vypneme a cestoviny zalejeme vajcovou zmesou a premiešame. Naservírujeme na taniere a okamžite podávame posypané parmezánom a petržlenovou vňaťou.

Zdroj:pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*