Ingrediencie :

250 g červená fazuľa

400 ml vývar

3 ks cibuľa

1 ks bobkový list

100 g slanina

4 strúčiky cesnak

250 g mleté hovädzie mäso

2 KL čili korenie

1 KL drvená rasca

1 KL oregano

Trochu mleté čierne korenie

1 PL hladká múka

200 ml paradajkový pretlak

podľa chuti soľ

2 ks červená paprika

podľa chuti sterilizovaná kukurica

Postup:

Prepláchnutú a vopred namočenú fazuľu zalejeme vývarom a uvaríme s 1 cibuľou a bobkovým listom domäkka. Cibuľu a bobkový list odstránime.

Nadrobno pokrájanú slaninu, cibuľu, pokrájané papriky na kocky a cesnak opražíme, pridáme mleté mäso a znova opražíme. Pridáme koreniny, múku zmiešanú s pretlakom a dôkladne premiešame.

Pridáme fazuľu aj s vývarom, kukuricu, posolíme a krátko povaríme. Podávame s chlebom.

Zdroj:pinterest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *