Túto prikrývku si proste každý musí zamilovať. Nielen preto, že dokáže to, o čom mnohí lenivci vždy snívali – ráno sa sama ustelie. Okrem toho je ale natoľko dômyselná, že má dve vlastné termálne zóny, ktorých teplotu môžete pomocou svojho mobilného telefónu regulovať.

 

Koniec partnerským hádkam o výške izbovej teploty aj o to, kto bude spoločnú posteľ ustielať. Kanadská startupová spoločnosť SmartDuvet prichádza s novou chytrou prikrývkou Breeze (Vánok), ktorá tieto pozemské starosti rieši za vás.

Prikrývka funguje na princípe vzduchovej pumpy, ktorá v nej rozvádza vzduch o určitej teplote, tým ju buď zahrieva, alebo ochladzuje. Autori projektu tiež uvádzajú, že prikrývka je vďaka cirkulovanému vzduchu hygienickejšia a nadýchanejšia, ľudia sa pod ňou tiež menej potia. A ráno vzduchová pumpa prikrývku sama ustelie.

Firma SmartDuvet chcela na crowdfundingovej stránke Kickstarter na prikrývkach zarobiť 20 tisíc dolárov, doteraz sa však vybralo už vyše 135 tisíc dolárov a to kampaň ešte nie je na konci. Spoločnosť predpokladá, že prvé chytré prikrývky Breeze by mohla začať doručovať už v auguste tohto roku.

 

Zdroj: info.sk, Pinterest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *